Strinda ung

Strinda ung er en fritidsarena for deg som 13-16 år.

Aldersgruppe: 13 til 16 år

INGEN PÅMELDING BARE KOM

Åpent torsdager fra kl.17.00-20.30

Ikke alle passer inn i de tradisjonelle fritidsaktivitetene . Derfor er det viktig at alle ungdom har en plass hvor de kan føle seg trygge og velkommen, vi ønsker at Strinda ung skal være denne trygge, inkluderende arenaen. 

Strinda ung ønsker i samarbeid med deltakerne på aktiviteten å lage en fritidsarena som har fokus på sosialt vennskap, læring og mestring. Dette skal være en arena hvor vi sammen kan være inkluderende, kreative, skapende og være fri til å være den vi er. 

Tilbudet er for de som er mellom 13-16 år.

Hos oss kan ungdommen få være seg selv, være med på aktiviteter, spille spill, gjøre lekser eller slappe av. Vi lager mat på alle våre torsdager og spiser sammen. Vi oppdaterer vår kalender på Strinda frivillighetsentral sine sider under "strinda ung" hver uke, vi er også på Instagram "strindaung" her kan du få en smakebit på hva vi holder på med og planer framover.

 For de som ikke ønsker å være med på de aktivitetene som står i kalenderen har vi- VR, Nintendo switch, masse brettspill, mulighet for å være med på dyrestell og kos i fjøset (dette må avtales på forholden om man vil være med dyra) matlaging, baking og masse annent


Neste Strinda ung

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 18.04 17:00 Strinda ung Strinda frivilligsentral
Tor 25.04 17:00 Strinda ung Strinda frivilligsentral
Tor 02.05 17:00 Strinda ung Strinda frivilligsentral
Tor 09.05 17:00 Strinda ung Strinda frivilligsentral
Tor 16.05 17:00 Strinda ung Strinda frivilligsentral
2024 © Strinda frivilligsentralen