Bydelstorg søndag 16. september 2018 kl. 11:00-15:00

Bydelsdag på Voll gård, med mange spennende aktiviteter for hele familien.

Dette er ett godt besøkt arrangement som er en form for "åpen dag" kombinert med synliggjøring av kulturlivet i Strinda. Her er det aktiviteter for barna, salgsboder og så ønsker vi at bydelstorget også skal være en møteplass mellom lag, organisasjoner og enkeltpersoner i Strinda bydel, for å synliggjøre aktiviteten i de ulike foreningene. Bydelstorget er ett samarbeid mellom Voll gård, Trondheim kommune Kulturenheten og Strinda frivilligsentral.

Noen av aktivitetene vi pleier å ha er: ridning, åpent fjøs, hopping i høyet, snekring, toving, potetkakebaking, tråbiltraktorer, eventyrtelt, m.m..
Det er mat- og kaffeservering og en mengde forskjellige aktiviteter - mest for de yngre. Bydelstorget er en fast tradisjon på Voll gård, og med musikk, underholdning og spennende innslag er dette blitt en familiedag som mange ser fram til.

Det er stort utvalg i salgsbodene. Det pleier også å være mulig å få kjøpt internasjonal mat, pølse og hamburger til middag. Vi selger også is, vafler og kake. Lokale produsenter av husflid-/håndverksprodukter har stands, og de selger forskjellige produkter som: glass-smykker, glasskunst, fiskeutstyr, bruks- og pyntegjenstander, hudpleieprodukter med mer.

Om noe av dette er av interesse, for å ha salgsboder, profilering av din organisasjon, underholdning eller som frivillig hjelper, ta kontakt med Strinda frivilligsentral

 

 

2020 © Strinda frivilligsentralen