Mandag 12 Februar
Kl. 10:30 - 14:30, Sigurd Jorsalfars veg 31
Sosial møteplass for hjemmeboende
Vet du at det finnes sosiale møteplasser i nærområdet der du bor? Aktivitets koordinatorene i Trondheim kommune tilbyr sosiale møteplasser med varierte aktiviteter, her inngår fysisk aktiviteter, hjernetrim, et sunt måltid og turer.

Vil du være frivillig på aktivitetstilbud for hjemmeboende på Freidig Sportsklubb? 

Ønsker du å gjøre en forskjell for hjemmeboende på et nytt aktivitetstilbud og sosial møteplass på Freidig Sportsklubb? Da trenger vi deg! Strinda frivilligsentral og Trondheim kommune søker frivillige til møteplassen på Freidig Sportsklubb. 

Som frivillig er du med å lage mat, hjelper til under aktiviteter, arrangement og utflukter, og bidrar til å skape en hyggelig sosial ramme på møteplassen. I samarbeid med aktivitetskoordinatorer i Trondheim kommune og andre frivillige bidrar du til at hjemmeboende får glede av sosialt samvær og ulike aktiviteter. 

Vi trenger frivillige til å.... 

  • Lage og servere mat
  • Hjelpe til under aktiviteter, utflukter og arrangement
  • Tilrettelegge for god stemning og sosialt fellesskap


Når og hvor? 

Mandager kl. 10.30 -14.30 

Freidig Sportsklubb, Sigurd Jorsalfars veg 31

Hvordan organiseres oppgavene? 

Som frivillig er du en del av et hyggelig og inkluderende miljø sammen med aktivitetskoordinatorer i Trondheim kommune og andre frivillige. Liker du å bidra til sosialt samvær, hyggelig måltidsfellesskap, arrangement eller har du forslag til aktiviteter? Sammen med aktivitetskoordinator finner du ut hvilke oppgaver du kan tenke deg på møteplassen og hvor ofte du har mulighet til å engasjere deg. 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som har tid til overs og ønsker å bruke din fritid til å hjelpe andre. Du som er ung og vil øke din livserfaring gjennom kontakt med andre mennesker. Du som har blitt pensjonist og har tid til overs. Du som er arbeidssøker og ønsker å gjøre noe positivt i en jobbsøkingstid. Du som ønsker å være medmenneske og skape et høydepunkt i andres hverdag. 


Lurer du på noe? Ta kontakt for mer informasjon, tlf : 480 49 452

Krav 

Underskrive taushetserklæring og samarbeidsavtale

2024 © Strinda frivilligsentralen