Torsdag 27 Januar 2022
Kl. 18:00 - 20:30, Strinda frivilligsentral
Strinda ung
Velkommen til deg mellom 13-16 år

INGEN PÅMELDING BARE KOM

Åpent torsdager fra kl.17.00-20.30

Strinda ung ønsker i samarbeid med deltakerne på aktiviteten å lage en fritidsarena som har fokus på sosialt vennskap, læring og mestring. Dette skal være en arene hvor vi sammen kan være kreative. Tilbudet er for de som er mellom 13-16 år.

Hos oss kan ungdommen få være seg selv,være med på aktiviteter, spille spill,gjøre lekser eller slappe av. Vi serverer mat på alle våre torsdager. Vi oppdaterer vår kalender på Strinda frivillighetsentral sine sider under "strinda ung" hver uke, vi er også på Instagram "strindaung" her kan du få en smakebit på hva vi holder på med eller skal gjøre.

 For de som ikke ønsker å være med på de aktivitetene som står i kalenderen har vi- VR,Nintendo switch,masse brettspill,mulighet for å være med på dyrestell i fjøset,matlaging,baking osv. 

Ikke alle passer inn i de tradisjonelle fritidsaktivitetene . Derfor er det viktig at alle ungdom har en plass hvor de kan føle seg trygge og vedkommende. 

Vi kan også være behjelpelig med å få ungdom ut i en selvvalgt fritidsaktivitet som lagidrett osv.om dette er et ønskelig.

2023 © Strinda frivilligsentralen