JuleVoll 2023

I flere år på rad har Kulturenheten i samarbeid med Voll gård og Strinda frivilligsentral arrangert JuleVoll på låven på Voll gård. Det har etterhvert blitt en veldig populært forestilling for de minste barna og familier i Trondheim. Forestillingene foregår som et vandreteater der du skal være både ute og inne. Du får møte dyr og folk på gården og det blir servert grøt til alle.

Familieforestillinger

Kom i julestemning på gården! Lørdager og søndager og noen ettermiddager holder vi familieforestillinger. Tausa møter dere ute på tunet, og så går vi inn i fjøsstua/kafeen og har juleverksted og det serveres grøt til alle. Etterpå går vi ut for å se på dyra, kjøre hest og slede, og kanskje møter vi fjøsnissen. I bålhuset kan du få gløgg og pepperkaker.
Pris: Kr. 925 pluss kr. 35  i billettgebyr per bord (maks 5 ved hvert bord). Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter hvis man bare trenger noen få. De koster kr. 200 pluss kr. 20 i billettgebyr per person
.

Barnehage/Skole

Ordinær Julevoll: 

Dere blir tatt imot ute på tunet, og går inn i fjøsstua/kafeen hvor vi  har juleverksted og spiser grøt. Etterpå går vi ut for å besøke dyra, kjøre hest og slede og kanskje kommer fjøsnissen. Dere får også kose dere med bål i bålhuset vårt. Opplegget har en anbefalt målgruppe på 3-8 år. Hele opplegget tar omtrent 2 – 2,5 timer.

Pris: Kr. 135 pluss 20 kr i billettgebyr per barn, ansatte i barnehagen er gratis. Alle voksne får grøt.

Julebesøk på Voll:

Besøk på en julepyntet gård. Hele besøket foregår utendørs og på låven. Besøket inkluderer Bålkos i bålhuset, hest og slede/vogn kl 10.30- 11.30,  møte med dyra på gården. Fjøsnissen dukker opp på låven kl. 11.30.  Du kan også hoppe i høyet. Ta med egen matpakke -  den kan spises i bålhuset eller på låven.

Pris: Kr 80 per barn, ansatte i barnehagen er gratis

Påmelding på hoopla.

2024 © Strinda frivilligsentralen